Woning laten filmen met een drone

Realfilm is gespecialiseerd in de productie van dronefilms voor makelaars, vastgoedprofessionals, architecten en projectontwikkelaars. Met een drone maakt het filmproductie bedrijf filmopnames en foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief. Zo heeft u uw huis, kantoor of bedrijfspand en omgeving in één shot!

ROC-Light

Drones zijn geen speelgoed, maar voertuigen waarmee je deelneemt aan het luchtverkeer. Daarom zijn de drone piloten van Onlinebezichtigen.nl in het bezit van een drone certificaat, ROC-Light zogenaamd. Vliegen met drones valt in Nederland onder de ‘Regeling Modelvliegen‘.

Ook met een certificaat kunnen we niet overal vliegen. Neem contact met ons op om te bespreken wat wél mogelijk is.

Realfilm is één van de meest creatieve en betrouwbare partners in de vastgoedsector.

Dronefilm vs. woningfilm

Wat is het verschil tussen een woningfilm en een dronefilm zult u nu denken? Het antwoord is simpel. In een woningfilm zitten standaard geen droneshots. In overleg met de verkoper en makelaar zullen we per object bekijken of het nodig is om drone opnames te maken.

Exclusieve woning laten filmen met een drone

Een dronevideo helpt bij de verkoop van uw huis. In een dronefilm ziet u de woning vanuit een ander perspectief. De omgeving is goed in beeld.

Wat is een drone?

Een drone is een kleine, gemakkelijk te bedienen, elektrische helikopter. Met een drone maakt Realfilm fraaie luchtopnamen van huizen, bedrijfspanden of nieuwbouwprojecten. De opnames vanuit de lucht geven de videoproducties extra dynamiek. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de drone opnames de verkoop van een woning zal bevorderen.

Dronefotografie

Realfilm is gespecialiseerd in dronefotografie, videoproducties en dronevideo voor makelaars, architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Met een drone maken we bijzondere dronefoto’s vanuit een indrukwekkend perspectief.